Logó
Képzések

Teljes fodrász alapképzés - Férfi és női vágások [Kezdés időpontja: 2019.11.11.]

Close Fodrász Akadémia | 3 hónapos online mesterkurzus | 25+ vágási technika | Létszámkorlát: 15 fő
Szerző: Close Akadémia

A kurzusról

 

FIGYELEM: Ez a 3 hónapos online fodrász alapképzés 2019.11.11-én indul és létszám korláthoz kötött. További részletekért olvass tovább!

 

|| Válj Te is profi fodrásszá! ||

Ha van esztétikai érzéked és van szorgalmad a gyakorláshoz, az akadémiámban lévő kurzusok segítségével profi fodrász válhat belőled!

Hortobágyi Kászon vagyok és ebben a 3 hónapos online mesterkurzusban azoknak szeretnék segíteni, akik:

  • szeretnének fodrászként elhelyezkedni;
  • szeretnének fodrásznak tanulni, de nem tudják hol kezdjenek neki;
  • már fodrászként dolgoznak, de szeretnének fejlődni.

 

II Miből áll a képzés tananyaga? II

A teljes online mesterkurzus több mint 25 különálló vágási technikát mutat be, amely több mint 100 leckét, azaz 35+ órányi videós tananyagot jelent.

A videók során megmutatom az alapvető technikákat, valamint a férfi és női hajvágásokat, amelyeket a gyakorló videókkal és feladatokkal otthon, önállóan tudsz elsajátítani babafej, vagy modell segítségével.

Az egyes tananyagrészek között valós időben, online is be fogok jelentkezni, amikor az adott tananyagrészhez kapcsolódó kérdéseiteket fel tudjátok nekem tenni.

 

II Ütemezés II

November 11-től kezdve 3 hónapon keresztül, minden héten megkapsz majd 2-3 hajvágási technikát, amelyekhez konkrét elkészítendő és a kurzuson belül feltöltendő (videók formájában) feladatokat kell teljesítened.

A képzés pontos tematikáját és a megjelenés sorrendjét lejjebb görgetve megtalálod.

 

II Oklevél II

A teljes online képzés sikeres elvégzését követően elküldjük neked a Close Akadémia névreszóló oklevelét. Akkor tekintjük sikeresen elvégzettnek a képzést, ha a leckéket teljesítetted, és a kijelölt feladatokat sikeresen elvégezted.

 

II Facebook zárt csoport II

A teljes képzés megvásárlásával belépést kapsz az Close akadémia zárt csoportjába is, ahol további hasznos és friss szakmai tartalmat osztok meg veletek, illetve ti is tudtok egymással kommunikálni, saját tapasztalatokat megosztani.

 

|| Miért készítettem el ezt az online képzést? ||

Miután elvégeztem a fodrásziskolát, nem rendelkeztem magabiztos tudással és nem tudtam vendégkört építeni, ezért úgy döntöttem jelentkezem egy budapesti prémium szalonba, ahol tovább tanulhatok. A felvételin - ami 3 hajvágásból állt - kiderült, hogy nem vagyok teljesen tehetségtelen, de nem tudok hajat vágni, ezért felajánlották, hogy felvesznek tanulónak és közben oktatnak. Ekkor ismertem meg Szabó Ádámot, akinek a szakmai alapjaimat köszönhetem. Ádám a budapesti Toni&Guy egyik legtehetségesebb fodrásza volt, aki akkoriban nyerte meg első magyarként a Toni&Guy londoni fotópályázatát. Ő volt az első, aki mellett olyan oktatásban volt részem, amire minden fodrász vágyik. Alaposan, lépésről lépésre kísérte végig minden mozdulatomat éveken át és oktatott a szalonban és divatfotózásokon is egészen addig, amíg felajánlottak neki egy lehetőséget Vidal Sassoon egykori kreatív igazgatójának, Trevor Sorbie-nak a londoni szalonjában. Ádám öt évig volt a Trevor Sorbie kreatív csapatának tagja, majd New Yorkba költözött ahol jelenleg szabadúszóként a világ vezető divatlapjainak és divatcégeinek dolgozik. Büszke vagyok rá, hogy Tőle tanulhattam és a mai napig mentorálja a munkámat.

Mivel keveseknek adatik meg, hogy kezdő fodrászként ilyen kezekbe kerüljön úgy döntöttem, hogy a Close szalonok után szélesebb körben is megpróbálok segíteni azoknak, akiknek szüksége és igénye van rá, hogy alaposan megértsék a fodrászat alapjait, majd képesek legyenek önállóan is fejlődni.

Ez az online mesterkurzus is erről szól. Szeretném minden kezdő fodrász számára lehetővé tenni, hogy önállóan tudják elsajátítani az alapokat, amellyel el tudjanak indulni a profi fodrásszá váláshoz vezető úton.

 

II Létszámkorlát ||

A képzés interaktivitása miatt korlátozzuk a résztvevők lehetséges létszámát. Maximum létszám: 15 fő

 

II Elővásárlás II

A teljes képzés díja 110.000 Ft, de lehetőséged van ezt két részletben kifizetni. Ebben az esetben fizetendő: 25.000 Ft előleg + 95.000 Ft

Két részletben fizetésről további információt itt találsz: https://closeakademia.webuni.hu/kepzes/teljes-fodrasz-alapkepzes-ferfi-es-noi-vagasok-elovasarlas

Ha ennél több részletben szeretnéd kifizetni a képzés díját, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu címen

 

II Hogyan fogsz tanulni? II

Minden tananyagrész elméleti videókból, hozzátartozó feladatokból, „vágás útmutatóból”, valamint letölthető segédanyagokból áll. A tanulás menete:

  1. lépés: megnézed az elméleti videókat az adott témáról, és a hajvágási útmutató videós segédletet, amely végig vezet téged a komplett hajvágásokon
  2. lépés: megcsinálod a kitűzött gyakorló feladatot, és a feladatokról készült videót a kurzuson belül erre kijelölt felületen feltöltöd, amelyre én visszajelzést adok.
  3. lépés: 2-3 hetente valós időben online bejelentkezem, amikor fel tudod tenni nekem az adott időszakban kapott tananyagokhoz tartozó kérdéseidet
  4. lépés: az élő adást követően haladunk tovább a következő adag tananyaggal az előző lépések mentén :)

 

A képzés videóihoz / anyagaihoz hoozá fogsz férni, de erősen javasolt a kijelölt ütemterv szerint haladnod. Utólag is minden leckét visszanézhetsz majd bármikor online a laptopodról, tabletedről vagy akár mobilodról is.

 

Görgess a kurzus tematikájához és nézz bele a nyílt leckékbe! (lent)

 

II 100%-os pénzvisszafizetési garancia II

Annyira biztosak vagyunk a több éves tananyagfejlesztés eredményeként megszületett képzés minőségét és hatékonyságát illetően, hogy a képzés indulásától 30 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra az esetre, ha bármi okból kifolyólag nem lennél megelégedve a tananyaggal!

 

Ha bármi további kérdésed felmerülne, írj az info@webuni.hu címre!

 

Üdv

Kászon

 

--------

Ha most esetleg nem lenne megfelelő számodra a képzés időpontja, vagy csak szeretnél értesítést kapni a Close Fodrász Akadémia egyéb tevékenységeiről, iratkozz fel hírlevelünkre itt: hírlevél feliratkozás

 

A legjobb képzések a témában

Alapvető leválasztások
Tanuld meg a 9 legalapvetőbb leválasztási technikát
Close Akadémia
Close Akadémia
Akadémia
408
6 900 Ft
Alapvető kiemelések
Ismerd meg a 6 alapvető kiemelési technikát
Close Akadémia
Close Akadémia
Akadémia
229
5 900 Ft
Alapvető vágástechnikák
Az 5 alapvető vágástechnika
Close Akadémia
Close Akadémia
Akadémia
151
4 900 Ft
ROUND // fejformakövető vágás
Férfi hajvágás
Close Akadémia
Close Akadémia
Akadémia
2
6 490 Ft